Nyheter, tips og inspirasjon

Informasjon rundt visninger

Systemhus og Hus28 ønsker å bidra i dugnaden for å hindre spredning av coronaviruset. Vi tar våre kunder og ansattes helse på største alvor og i den forbindelse inviterer vi til privatvisning i stedet for fellesvisning.

Les mer

Tiltak for å begrense Korona-smitte og samtidig holde aktiviteten oppe

Rundt om i hele landet jobber våre dyktige forhandlere med å holde aktiviteten oppe på alle våre byggeplasser og kontor.

Les mer

Tomter ønskes kjøpt!

Tomter ønskes kjøpt!

Vi søker nye utbyggingsområder og ønsker i den forbindelse å komme i kontakt med eiere av av større eller mindre tomter. Tomter som har eksisterende hus er også av interesse.

Les mer

Velger du det rette huset? 20 spørsmål du kan stille deg

Å velge ut sin nye bolig pleier ikke være lett. Du må velge mellom mange ulike boligtyper med flere ulike planløsninger. Vi har laget en liste med spørsmål du kan stille deg når du er på leting etter et nytt hus.  Spørsmålene kan hjelpe deg på veien til å ta den rette beslutningen, eller eventuelt å velge riktig mellom flere hus.

Les mer

Velg din interiørstil: Warm minimalism - by Moderne Stil

Warm minimalism inneholder farger med nyanser fra havet på veggene med en østlig rødfarge som brekker det av. Det er en stram stil med rene og stilfulle linjer. Innredningen og detaljene går i svarte farger. Gulv med lyse og lette fargenyanser.

Les mer