Velg din interiørstil: Back to nature - by Moderne Stil

Velg din interiørstil: Back to nature - by Moderne Stil

Lyse, lune og varme farger på vegger sammen med en dempet grønntone. Dette fremstår som en lys stil med mange materialer og detaljer med inspirasjon fra naturen. Denne stilen er den som er nærmest det klassiske skandinaviske. Kombinasjonen av de lyse fargene, de lyse trestrukturene, ulike steinprodukter gir en modern og lys atmosfære som innbyder til samvær og hygge.

Back to nature

Hvordan ønsker du at ditt nye hjem skal se ut? Du ønsker kanskje ikke å bruke lang tid, ressurser og fortvilelse på å finne din stil? Vi har valgt å samarbeide med interiørkonsulent for å gjøre det lettere for deg å få en «rød trå» i ditt nye hjem. Stilene som er presentert her kan også brukes som inspirasjon/utgangspunkt. Du kan justere og ta utgangspunkt i den stilen du liker best og gjøre den om til «din».

Når du signerer kontrakt på ditt nye hjem med oss får du også med 5 gratistimer med vår interiørkonsulent, Moderne Stil.

Dine fordeler:

  • Stilig interiør
  • Gjennomgående «rød trå» i interiøret
  • Mindre tid på å finne stilen til ditt nye hjem
  • Ved behov for flere timer med interiørkonsulent bruker du langt mindre timer, da konsulent allerede vet veldig mye om stilen du har valgt.
  • Enklere hjelp til tilpasset kjøpshjelp av sofaer, border, stoler, bilder etc.
  • Rimeligere totalpris, sammensatt av Hus28 og Moderne Stil, sammen med våre leverandører.

- Style by Moderne stil


Veggene blir malt i en lys, lun og varm greige sammen med en mørkere utgave av greige som også er lun og varm. Disse perfekt til grønntoner. Vi har valgt en dempet grønntone som fremstår som gyllen. Disse fargene står godt til rene hvittoner. Alt sommer malt hvitt, som listverk, dører, karmer, utforinger osv, blir malt i klassisk hvit.


Et mørkt parkettgulv, i 1-stav, med matt brunlig behandling. Et mørkt gulv gir et «statement» i interiøret. Og uansett hvilken stil du liker best, ønsker du at inntrykket skal være elegant. Et mørkt gulv vil også hjelpe med å skape kontraster til hjemmet ditt. Det mørke gulvet mot de lyse fargene skaper sammen et elegant og stilig inntrykk.

Terrazzofliser i lys gråtone med fragmenter som etterligner biter fra marmor. Dette skaper en fascinerende og livlig overflate. Flisene er moderne med kreativiteten og elegansen fra Italia.  Flisene blir lagt på vaskeromsgulv, badegulv, dusjveggene og i entrè. Nedsenket gulv i dusjsone med godt fall mot avlang «designsluk» mot vegg som gjør at vannet i dusjen stopper i kant og renner godt ned i sluk. I tillegg slipper du å stå oppå sluk når du dusjer.

Stilren innredning på bad med minimalistisk og flott design med skrog og fronter i hvit matt. Servantskap har dype skuffer med fingergrep håndtak og solide skinner for enkel betjening og lang holdbarhet. Utsparing i øverste skuff til vannlås med medfølgende pop-up ventil. Du kan velge mellom flere servanter til samme pris. Porselensservant med rund kulp eller støpemarmor med firkantet kulp og rettere kanter, noe som gir et mer minimalistisk uttrykk. Servantene kommer i forskjellige høyde/tykkelse og er av god kvalitet. Elegant speil med dimbare LED lyskilde, en på hver side av speilflaten. Godt egnet ved behov for ekstra belysning på badet. Servantbatteri til baderomsinnredningen i eksklusivt og stilren design i krom med slang utforming.

Kvalitetskjøkken fra Schmidt med løsninger som tilpasses hvert hus. Egen kjøkkeninnredningstegning blir tilpasset ditt kjøkken. Minimalistisk og elegant utførelse med rene linjer i hvit matt med utførelse som er slitesterkt og med et mykt uttrykk som samtidig også er silkemykt å ta på. Benkeplate i smal høyde/tykkelse i samme farge og utførelse som frontene.Kjøkkenbatteri i eksklusivt og stilrent design i krom med praktisk uttrekkbar hånddusj med fleksibel slange. Grepsvennlig hendel som er lik som hendel på badene.


Synlig elektroutstyr som stikkontakt og lysbrytere kommer hvit utførelse. Hvite innfelte spotter og hvite utenpåliggende spottskinner hvor dette er tegnet inn. 

Belysningsplan tegnes for hvert hus, slik at dette tilpasses rommenes estetikk og funksjon.


Velg din stil

Vi har laget 3 ulike inspirerende og moderne stiler til ditt nye hjem. Les mer om de andre stilene her (klikk på stilnavnet):

Warm minimalism

Modern luxury