Om Hus28 AS

Hus28 bygger nøkkelferdige eneboliger på Haugalandet

Hus28 AS ble etablert i 2015 med fokus på bygging av boliger i prosjekter. Vi ble medlem i Systemhus Norge rett etter etablering. Etter hvert som vi fikk henvendelser fra kunder som ønsket å bygge våre hus på sin egen tomt valgte vi å starte et nytt aksjeselskap som tok seg av prosjektbyggingen. I 2018 ble Hus28 Prosjekt AS etablert. Gjennom eiendomsselskapet Tomt28 AS har vi en portefølje av tomter, større felt eller enkeltstående tomter, som vi utvikler og får byggeklar.

Vårt hovedfokus i dag er å bygge eneboliger i prosjekter eller på kundens tomt. Vi bygger Systemhus samt egenutviklede boliger med utgangspunkt i nøkkelferdig leveranse. Vi har et bredt utvalg av boligtyper i vårt sortiment med stilarter innen moderne, funkis, tradisjonell og klassisk.

Når dere bygger hus i lag med oss får dere veiledning og hjelp i fra første møte til dere har flyttet inn og har begynt å leve i deres nye hjem. Vi kan bistå med alt fra tomteregulering, byggesøknad og finansieringshjelp til interiørveiledning og fargevalg.  

De ansatte

Ta kontakt for en uforpliktende boligprat! Vi kan hjelpe deg på veien til ditt byggeprosjekt.

Vi hjelper deg på veien til ditt drømmehjem

Våre samarbeidspartnere

Når du kjøper bolig av oss får du også med våre dyktige samarbeidspartnere med på laget. Vi samarbeider med utvalgte kvalitetsleverandører, både lokale og nasjonale, og vi stiller høye krav når vi velger leverandør og produkter.