Velg din interiørstil: Warm minimalism - by Moderne Stil

Velg din interiørstil: Warm minimalism - by Moderne Stil

Warm minimalism inneholder farger med nyanser fra havet på veggene med en østlig rødfarge som brekker det av. Det er en stram stil med rene og stilfulle linjer. Innredningen og detaljene går i svarte farger. Gulv med lyse og lette fargenyanser.

Warm minimalism

Hvordan ønsker du at ditt nye hjem skal se ut? Du ønsker kanskje ikke å bruke lang tid, ressurser og fortvilelse på å finne din stil? Vi har valgt å samarbeide med interiørdesigner for å gjøre det lettere for deg å få en «rød trå» i ditt nye hjem. Stilene som er presentert her kan også brukes som inspirasjon/utgangspunkt. Du kan justere og ta utgangspunkt i den stilen du liker best og gjøre den om til «din».

Når du signerer kontrakt på ditt nye hjem med oss får du også med 5 gratistimer med vår interiørdesigner, Moderne Stil.

Dine fordeler:

  • Stilig interiør
  • Gjennomgående «rød trå» i interiøret
  • Mindre tid på å finne stilen til ditt nye hjem
  • Ved behov for flere timer med interiørdesigner bruker du langt mindre timer, da konsulent allerede vet veldig mye om stilen du har valgt.
  • Enklere hjelp til tilpasset kjøpshjelp av sofaer, border, stoler, bilder etc.
  • Rimeligere totalpris, sammensatt av Hus28 og Moderne Stil, sammen med våre leverandører.

- Style by Moderne stilVeggene blir malt i blåfarger som går fra det dype til det duse med nyanser fra havet med hint av grønt sammen med det varme fra en østlig rødfarge.Lange og brede laminatbord i lyst og elegant design. Vi har valgt kvalitetslaminat til denne stilen på grunn av sin slitestyrke som tåler mer enn parkett.

Antrasittgrå fliser som passer perfekt sammen med veggfargene. Fliser blir lagt på badegulv, vaskeromsgulv og entrè. I dusj blir det lagt fliser i samme farge med leggemønster som «fiskeben».
Nedsenket gulv i dusjsone med godt fall mot avlang «designsluk» mot vegg som gjør at vannet i dusjen stopper i kant og renner godt ned i sluk. I tillegg slipper du å stå oppå sluk når du dusjer.

Innredning på bad i moderne møbelserie i sort eik. Servantskapet har dype skuffer med sidevegger av glass, full uttrekk og svært god oppbevaringsplass. Solide skuffeskinner med selvlukkende funksjon og demping som sørger for at man kjenner kvaliteten. Funksjonelle løsninger som C-utsparring for vannlås, mulighet for stikkontakt i skuff og fingergrep på skuffer. Møblene er sammensatt av komponenter av høyeste kvalitet. Du kan velge mellom flere servanter til samme pris. Porselensservant med rund kulp eller støpemarmor med firkantet kulp og rettere kanter, noe som gir et mer minimalistisk uttrykk. Servantene kommer i forskjellige høyde/tykkelse og er av god kvalitet. Elegant speil med dimbare LED lyskilde, en på hver side av speilflaten. Godt egnet ved behov for ekstra belysning på badet. Servantbatteri til baderomsinnredningen i eksklusivt design i svart krom med stramme linjer.


Kvalitetskjøkken fra Schmidt med løsninger som tilpasses hvert hus. Egen kjøkkeninnredningstegning blir tilpasset ditt kjøkken. Minimalistisk og elegant utførelse med rene linjer i sort matt med utførelse som er slitesterkt og med et mykt uttrykk som samtidig også er silkemykt å ta på. Benkeplate i smal høyde/tykkelse i samme farge og utførelse som frontene.Kjøkkenbatteri i eksklusivt design i svart krom med høy buet utforming på svingbar tut og med rektangulær stram linje på spak.


Synlig elektroutstyr som stikkontakt og lysbrytere kommer sort utførelse i entrè, stue, kjøkken og hovedsoverom. Sorte, utenpåliggende, spottkasser hvor dette er tegnet inn.
Belysningsplan tegnes for hvert hus, slik at dette tilpasses rommenes estetikk og funksjon.


Velg din stil

Vi har laget 3 ulike inspirerende og moderne stiler til ditt nye hjem. Les mer om de andre stilene her (klikk på stilnavnet):

Back to nature

Modern luxury