Sted
Torvastad, Norge
Innflytting
Juni
2024
Pris fra kr
5549000
-
5990000
NOK
Ledige boliger
1
Familietoppen Torvastad - Funkishus med garasje

FAMILIETOPPEN TORVASTAD

Familietoppen på Torvastad har en flott beliggenhet på en fjelltopp ved Vikjå. Her er alt tilrettelagt for en perfekt hverdag for familien. Familietoppen vil bestå av 5 eneboligtomter med prosjekterte eneboliger. Du kan være med å bestemme utforming av både eksteriør og interiør av boligene. Vår hustegner hjelper deg med deres behov og ønsker.

Familieboligen med mye innhold

Når du kjører inn til Familietoppen Torvastad så kommer du opp på toppen og i enden av gaten ligger tomten. Som en del av boligen har vi integrert garasje. Fra gårdsplassen og garasjen har du mulighet til å gå inn til bi-inngang/vaskerom for å sette av deg skitne sko eller regntøyet til barna. Gjestene kommer til et stort og innbydende, overbygget, inngangsparti.  I husets første etasje finner du 3 soverom, stue og bad, i tillegg til vaskerommet. Ut i fra stue er det terrasseplatting med deler som overbygget med tak.
Følger du trappen opp kommer du opp til kjøkken. Her er det kort vei fra hovedinngangsdør via trappen og opp til kjøkken som er praktisk når du kommer hjem med store handleposer. Videre utover er hovedstue med store vinduer som gir deg en luftig følelse på toppen av feltet, samt gir mye lys. I fra gang ved kjøkken kan du gå inn på badet i denne etasjen. Ut fra terrassedøren på kjøkken kommer du deg ut på den fantastiske, store og solrike takterrassen over garasjen.  Fra kjøkkenet går du inn til hovedsoverom med eget walk-in-closet med god plass til alle klærne.

Leveranse ferdighus

 •         Impregnert grunnet+mellomstrøk utvendig kledning, stående svart og liggende brun.
 • Vinduer og terrassedører malt svart innvendig og utvendig.
 • Fliser på gulv med gulvvarme på vaskerom.
 • Dusjsone nedsenket i bad med glassdører og takdusj
 • Lekker baderomsinnredning med grepslist og rundt speil med antidugg.
 • Wide Long plank laminatgulv i alle oppholdsrom.
 • Innvendige dører i kompakt utførelse med dempelist.
 • Overganger vegg/tak og rundt vinduer med listfrie overganger. 
 • Alle dører, listverk, foringer etc i NCS S0500-N «Klassisk hvit»
 • Plassbygget trapp, uten vanger, som blir kledd med samme laminat som på gulv.
 • Lekker kjøkkeninnredning fra HTH. 
 • Blandebatterier på bad og kjøkken fra Tapwell. 
 • Vedovn og stålpipe.
 • El.punkt og stikkontakter ihht ny standard. Alle stikkontakter og brytere Elko+.
 • 21 innfelte sporet med dimmere.
 • Balansert ventilasjonssystem med inntil 80% varmegjenvinning.

GLED DEG TIL Å INNREDE DIN BOLIG: 

Hvordan ønsker du at ditt nye hjem skal se ut? Du ønsker kanskje ikke å bruke lang tid, ressurser og fortvilelse på å finne din stil? Vi har valgt å samarbeide med interiørdesigner for å gjøre det lettere for deg å få en «rød trå» i ditt nye hjem. Stilene som er presentert her kan også brukes som inspirasjon/utgangspunkt. Du kan justere og ta utgangspunkt i den stilen du liker best og gjøre den om til «din».

Når du signerer kontrakt på ditt nye hjem med oss får du også med 5 gratistimer med vår interiørdesigner, Moderne Stil.

Dine fordeler:

 • Stilig interiør
 • Gjennomgående «rød trå» i interiøret
 • Mindre tid på å finne stilen til ditt nye hjem
 • Ved behov for flere timer med interiørdesigner bruker du langt mindre timer, da konsulent allerede vet veldig mye om stilen du har valgt.
 • Enklere hjelp til tilpasset kjøpshjelp av sofaer, border, stoler, bilder etc.
 • Rimeligere totalpris, sammensatt av Hus28 og Moderne Stil, sammen med våre leverandører.

- Style by Moderne stil

Stil 1: Warm minimalism

Warm minimalism inneholder farger med nyanser fra havet på veggene med en østlig rødfarge som brekker det av. Det er en stram stil med rene og stilfulle linjer. Innredningen og detaljene går i svarte farger. Gulv med lyse og lette fargenyanser. Warm minimalism inneholder farger med nyanser fra havet på veggene med en østlig rødfarge som brekker det av. Det er en stram stil med rene og stilfulle linjer. Innredningen og detaljene går i svarte farger. Gulv med lyse og lette fargenyanser. 

Stil 2: Back to nature

Lyse, lune og varme farger på vegger sammen med en dempet grønntone. Dette fremstår som en lys stil med mange materialer og detaljer med inspirasjon fra naturen. Denne stilen er den som er nærmest det klassiske skandinaviske. Kombinasjonen av de lyse fargene, de lyse trestrukturene, ulike steinprodukter gir en modern og lys atmosfære som innbyder til samvær og hygge.

Stil 3: Modern luxury

Dempede farger i beige sammen med en dyp grønnfarge på vegger. Sammen med mørke farger på innredninger og fliser, mørke treoverflater og detaljer i messing gir dette et luksuriøs og ultramoderne uttrykk. Denne stilen oser harmoni og eksklusivitet – enkel eleganse.


Område

Se andre boliger til salgs

forSale
Gard - Moderne familiehjem i ende på vei
I et hyggelig villastrøk i Skeisvollsvegen 15 skal vi bygge 2 lekre eneboliger med stilig design og god planløsning. Eneboligene er 156 m2 BRA i tillegg til utvendig bod. Standarden på leveransen er høy med valg mellom 3 unike interiørstiler som utgangspunkt.

6 990 000 — 6 990 000 kr
Skeisvollsvegen, Haugesund, Norge
forSale
SOLVANG - Fantastisk enebolig på unik tomt
I indrefileten i Haugesund har vi nå for salg en råstilig enebolig med unik eiendom. Rett ved Solvang skole bygger vi en enebolig på hele 214 m2 med stort uteoppholdsareal.

7 999 000 — 9 190 000 kr
Tysværgata, Haugesund, Norge