Jeg vil vite mer om Spannavegen, leiligheter - SOLGT!

Spannavegen, leiligheter - SOLGT

HER BYGGER VI 8 LEILIGHETER

Byggene som nå skal oppføres, får fasader med egenart og et stilig uttrykk.
Flatt tak med lav vinkel gjør at byggene får et moderne preg. Moderne utforming, veksling mellom liggende og stående kledning, vinduer i ulike størrelser og bruk av harmonisk farger er noen av de viktige detaljene som gjør at disse byggene skiller seg ut med utstråling av klasse og høy kvalitet. 

Lys og trivelig leilighet med 2 soverom og god planløsning. Romslig oppholdsdel med åpen løsning mellom kjøkken og stue. Den åpne løsningen og de store vindusflatene sørger for godt lys i boligen. Fra stua er det utgang til en koselig terrasse/veranda hvor solen kan nytes. Fra gangen er det direkte adkomst til bad, bod og soverommene. Med en helt ny leilighet slipper du å tenke på innvendig overflatebehandling og oppussing de første årene. Samtidig får du en energivennlig leilighet med godt inneklima og minimale krav til vedlikehold. Mindre tid til vedlikehold gir mer tid til det du har lyst til å gjøre. 

BYGGENE
- To etasjer 
- Privat garasje til hver leilighet
- 8 leiligheter, hvorav 4 leiligheter i hvert bygg
- 70 m² BRA 
- Tre-roms med to soverom

1. etasjeleilighetene i begge byggene får privat terrasse på bakkeplan og koselig hage. I 2. etasje er leilighetene planlagt med altaner og utsikt mot vest. Alle boligene vender mot vest. 

Det er planlagt en lekeplass på tomten hvor barna kan leke. I tillegg er området bak og mot nord friområdet som både store og små kan boltre seg på. 
Biladkomst til boligene er fra innkjørsel ved Spanne Planteutsalg og inn på privat veg til leilighetene. Det er planlagt en parkeringsplass per leilighet privat garasje, samt oppmerkede gjesteparkeringsplasser.

PASSER FOR MANGE!

Har du lyst på ditt eget sted å invitere vennegjengen til? Er dere to som vil bo og leve sammen?
Eller er du på jakt etter et enklere liv?

I så fall er det på tide å glede seg! For nå starter utbyggingen av leiligheter på Spannatoppen! 

Det er mange kjøpegrupper som vil finne disse boligene attraktive. Leilighetene passer for de yngste eller enslige, men også for de som har en stor enebolig og vil ha et enklere liv.

Spanne har vist seg å være et populært område med mange nye hus og leiligheter.
Her har allerede mange flyttet inn i leiligheter og eneboliger og det har utviklet seg et kjempegodt sosialt bomiljø.

Leilighetene på Spannatoppen kommer i størrelsen 70 m2 BRA + 5m2 sportsbod og egen privat garasje, og fordeles på to leilighetsbygg. Samtlige leiligheter får privat gasje med port. Alle leilighetene får to terrasse/altan mot vest. 

Og du? Ved kjøp av leilighet på Spannatoppen er det mulighet for fantastisk finansiering igjennom Husbanken!

MYE KJEKT - LIKE VED

Spanne og fastlands-Karmøy er attraktivt. Området har vokst fram til å bli et populært område med alt du trenger av innenfor korte avstander. Her bor du nær naturen med mange friluftsmuligheter. Samtidig er det kort vei til handel og service. I gåavstand ligger en matbutikk. Og det er like liten avstand til Amanda Storsenter på Raglamyr og Oasen Storsenter på Norheim. Det er også korte avstander til aktiviteter med turløyper, idrettssenter og golfbane. 

Og snart finnes kanskje også du her?

YES, SENTRALT!

Spannatoppen ligger ca 4,5 kilometer fra Haugesund sentrum. Altså kun noen minutter med bil, og bittelitt lenger med sykkel, før du treffer vennegjengen på Indre Kai, på kinoen eller på et av de mange andre treffstedene i sentrum.
Og enda nærmere er det til Raglamyr med Amanda Senteret og Oasen Storsenter på Norheim som er det naturlige stedet for shoppingrundene! Du bør altså finne det meste av det du trenger veldig nært!

Fakta

Adresse: Spannavegen 363 og 365, 5542 Karmsund
Boligtype: Selveierleilighet
Bruksareal: 70 m2 + utv. bod og privat garasje
Ant. soverom: 2
Pris fra: Alle solgt!

prospekt-spannatoppen_lav.pdf

dhr-ute-vest.jpg dhr-ute-sor.jpg