Jeg vil vite mer om Nuntunvegen 5, Tysvær - SOLGT!

Nuntunvegen 5, Tysvær - SOLGT

SOLGT etter første visning.

Glimrende familiehjem

Husmodellen Hitra er et av våre mest fleksible hjem. Med enkle grep kan hjemmet tilpasses den enkelte familiesituasjon når behovet endrer seg. Hitra passer utmerket for vår tids familier som kan variere i størrelse raskt, og gjerne fra uke til uke. Det er mange soverom og bad, noe som også gir gode private soner. 
Du ønskes velkommen ved inngangsdøren under tak. Hallen er stor og romslig ± en drøm for å skape orden i ytterklær og sko. Vedsiden av inngangsdøren er det bi-inngang til et effektivt vaskerom, hvor barna kan hive av seg støvlene og skitne regntøy. Vaskerommet er plassert sentralt i boligen. Det er mange muligheter for soverom i denne etasjen, men planløsninger viser 3 soverom og 1 stue. Stuen er et fleksibelt rom som kan gjøres om til soverom, hobbyrom eller f.eks. hjemmekontor. Det egner seg selvsagt også til et ordentlig master-soverom litt adskilt fra de andre. I tilknytning til stuen er det eget bad. I denne etasjen er også egen utgang til hagen.
Huset har en stor og romslig stue- og kjøkkenløsning hvor familien kan hygge seg sammen. Det er god plass til spisebord. Kjøkkenet har en meget praktisk bod vedsiden av hvor man kan lagre mat, kjøkkenutstyr og annet. I denne etasjen er det også utgang til en flott vestvendt takterrasse over carport hvor man kan kose seg på fine dager og rulle ut middagen rett fra kjøkkenet. På tegningen er det vist med et soverom i etasjen med bod og bad. Soverommet kan også brukes som gjesterom, Tv-rom eller lekerom for barna.

Ja, vil velger kontrast!

Kombinasjonen urbant liv, fantastisk natur og trygg oppvekst er uslåelig! 

Natur og idyll kommer høyt opp på lista når folk skal argumentere for at deres valg av bosted var riktig. Den unike kombinasjonen mellom spektakulær natur og muligheten for et parallelt urbant liv blir sett på som svært verdifullt. 
Boligen har naturen som »lekeplass» for utendørs aktivitet med skog og mark rett utenfor stuedøren og sjøen kun et steinkast unna. I tillegg er det kun 6 minutters kjøring til skole, barnehage og idrettsanlegg. 
Med gode oppvekstvilkår, vakker natur og boliger til gunstig pris er det gode grunner for å bosette seg på Kallevik.

Se også annonsen på finn.no: 

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=102484955
 

Fakta

Adresse: Nuntunevegen 5, 5563 Førresfjorden
Boligtype: Enebolig
Tomt: ca. 1.200 m2
Bruksareal: 192,1 m2
Ant. Soverom: 5
Prisantydning: SOLGT!

1_fasade_5.jpg c523b2dcdfa96031f08ac368458f4ad8740bcd9d.jpg