Jeg vil vite mer om Fagervollvegen 31 og 33, 4260 Torvastad!

Fagervollvegen 31 og 33, 4260 Torvastad

ALLEREDE 1 SOLGT!

På boligfeltet på Litlasund kommer 2 unike eneboliger, type "Nyksund", for salg.

«Nyksund» er et godt gjennomtenkt hus hvor vi har hatt fokus på en funksjonell og praktisk bolig som kan vokse sammen med familien. Den passer like godt til småbarnsfamilier som tenåringsfamilier. Det har en planløsning som gjør at man får plass til det man trenger, pluss litt til. Boligen har et moderne utrykk både i form og materialer. Huset har en enkel bygningskropp, men inngangspartiet, boksen som kommer ut av huset, høyden og de store vinduene gjør det spennende og moderne.

Boligen har 3-4 soverom, 2 bad, et wc, stort kjøkken/stue med åpen løsning, TV-stue/kontor og masse bod og garderobeplass. «Nyksund» har inngangspartiet i sokkel etasjen. Her kommer man inn i en romslig entré med direkte tilgang til en stor garderobe. Vi har valgt å ha vaskerom, boder og sportsbod i denne etasjen med direkte og nær tilknytning til utgang for muligheter til lagring av sykler etc. samt å kunne tørke tøy. Her er også et stort bad med lett tilgang via sportsbod eller entreen, for skitne barnehageunger eller hunder.

Hovedsoverommet er i sokkeletasjen med en stor walk-in garderobe.

Fra sokkeletasjen går man opp til hovedetasjen med åpen stue kjøkken løsning som er lys og luftig med store vindusflater. Her får man et romslig kjøkken med stor spisestue som har utgang til terrassen. Kjøkkenet er allsidig og her kan man lage mat mens man hjelper barna med lekser.

Peisovnen er plassert slik at man har innsyn fra både kjøkken, spisestue og sofakroken. Og fra sofakroken kan man nyte utsikten de store vinduene gir mulighet til.

I hovedetasjen er det også et eget oppholdsrom med utgang direkte til hagen. Dette kan brukes til alt fra kontor og gjesterom til lekerom eller, med små endringer, det ekstra soverommet. I tilknytning til oppholdsrommet er det er stort bad.

I loftsetasjen kommer man rett opp i en loftstue med høyt under taket, store vinduer og direkte utgang til takterrassen. Loftstuen og terrassen kan brukes for å nyte utsikten, eller som egen stue når man har ungdom i hus. Svært gunstig er det da at loftstuen ligger i samme etasje som de to barnerommene som også har tilgang til et lite WC.

Fakta

Adresse: Fagervollvegen 31 og 33, 4260 Torvastad
Boligtype: Enebolig
Tomt: 372/374 m2
Bruksareal: 165,9 m2
Ant. Soverom: 3/4
Pris fra: 4.650.000,-

tegninger-nyksund.pdf

nyksund_1_2cam-red.jpg nyksund_2_2cam-red.jpg